Meteen naar de inhoud

Small Group Training

Zou je het gezelliger vinden om met een groep te trainen of gaat personal training jou -financieel- net iets te ver? Dan kan je nu dankzij Smallgroup Training met minimum twee en maximum zes andere sporters (je vrienden, collega`s of familieleden) toch een training op maat volgen. De Personal Trainer kan goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en hier persoonlijk op coachen. Daarnaast zal ik je motiveren om alles eruit te halen wat erin zit om zo jou doelen te bereiken.

Locaties

Woon je in Amsterdam of vlak daarbuiten en geen tijd (of zin) om naar de sportschool te gaan? Ik kom naar je toe! Ik neem alle benodigde materialen mee, dus je hoeft niets te kopen of in huis op te slaan. Amsterdam heeft ook veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. Als je graag buiten bent of geen ruimte hebt om thuis te trainen, dan gaan we gewoon naar buiten. Buiten trainen kan het hele jaar door en ik neem de spullen mee! Mocht je graag in een sportschool trainen dan is dat ook mogelijk. 

Waarom Small Group Training?

Veilig Trainen

Iedereen is verschillend en heeft andere beperkingen of blessures.
Onder leiding van Silvia kun je effectief verantwoord trainen met de juiste technieken.

Motivatie

Een personal trainer is de stok achter de deur. Met de persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen en motivatie haal jij het maximale resultaat uit je training. Geen frustratie maar motivatie!

Grenzen Opzoeken

Gedreven door passie voor het menselijk lichaam wordt jij uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en te verleggen. Trends doet Silvia niet aan. Onderbouwde adviezen en verantwoord trainen wel.

Twee Personen€ 32,50
Drie Personen€ 25,00
Vier Personen€ 21,50
* Minimaal 12 weken, meetbare resultaten kunnen eerder niet behaald worden
* Prijs per persoon per training van 60 minuten
* Inclusief BTW

Ga Er Samen Voor! Stuur Een Bericht.

Silvia Hofman

Bel voor een afspraak of meer informatie.

WhatsApp heeft de voorkeur als er niet wordt opgenomen in verband met het geven van training.

×