Meteen naar de inhoud

Personal Training

Indoors & Outdoors

Personal Training heeft zich bewezen als meest effectieve training. Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders en iedereen heeft verschillende voorkeuren en wensen. Het is daarom van belang om te gaan kijken wat voor jou werkt, op dit moment, met jouw specifieke doel. Voor mij is het belangrijk dat we beginnen bij het begin en zorgen dat de basis goed is bij ieder mens verschilt dat! Waar ik veel waarde aan hecht is dat er een goede mix is tussen kracht, stabiliteit, lenigheid en balans. En van daaruit kunnen we dan verder opbouwen naar jouw doel!

Locaties

Woon je in Amsterdam of vlak daarbuiten en geen tijd (of zin) om naar de sportschool te gaan? Ik kom naar je toe! Ik neem alle benodigde materialen mee, dus je hoeft niets te kopen of in huis op te slaan. Amsterdam heeft ook veel verschillende geschikte locaties om buiten te trainen. Als je graag buiten bent of geen ruimte hebt om thuis te trainen, dan gaan we gewoon naar buiten. Buiten trainen kan het hele jaar door en ik neem de spullen mee! Mocht je graag in een sportschool trainen dan is dat ook mogelijk. 

Waarom een Personal Trainer?

Veilig Trainen

Iedereen is verschillend en heeft andere beperkingen of blessures. Sporten onder begeleiding zorgt voor onnodige blessures. Silvia laat je verantwoord trainen, effectief en met juiste technieken.

Motivatie

Een personal trainer is de stok achter de deur. Met de persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen en motivatie haal jij het maximale resultaat uit je training. Geen frustratie maar motivatie!

Grenzen Opzoeken

Gedreven door passie voor het menselijk lichaam wordt jij uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en te verleggen. Trends doet Silvia niet aan. Onderbouwde adviezen en verantwoord trainen wel.

Ervaringen

5/5
“Ik ben begonnen met trainen bij Silvia, omdat ik wilde afvallen en een betere conditie wilde hebben. Er was geen training hetzelfde én daarbij trainden we ook elke keer weer op een andere plek -buiten, ja heerlijk buiten! Silvia leerde mij mijn grenzen op te zoeken. Echt gaaf om te zien wat je lichaam eigenlijk aan kan! Na drie maanden zag ik echt verandering, ik had meer energie, zag lijntjes op mijn armen en benen die ik niet eerder gezien had. Silvia is een prettig en gezellig persoon met veel discipline! Ze is flexibel en past haar trainingen aan op jouw behoeften.“
Shari Bhattoe
5/5
“Ik had al een aantal jaren ervaring met verschillende sporten, maar de sessies van Silvia zijn echt een toegevoegde waarde. De combinatie van variatie in elke training en motivatie om net dat beetje extra te geven waarvan je niet wist dat het in je zat, zorgt voor zichtbare progress en niet onbelangrijk, een goed gevoel als je ’s avonds thuis komt!“
Tim Dekens
5/5
"De afgelopen jaren ben ik aardig wat kilo's bijgekomen en zocht ik iemand die mij kon helpen. Ik ben nu ruim 8kilo kwijt, mijn vetpercentage is gedaald, centimeters in omvang kwijt en het belangrijkste; ik zit weer lekkerder in mijn vel! De lessen ervaar ik als plezierig en gevarieerd en Silvia is iedere keer weer in staat om mij te motiveren. Ik kijk nu al uit om weer door haar afgebeuld te worden zij weet je iedere keer op een positieve manier uit te dagen en je grenzen te verleggen!"
Jerry Kathusing

Tarieven Personal Training

Een keer per week € 55,00
Twee keer per week€ 50,00
Schema voor 1 keer
per week icm Personal Training
€ 10,00
* Minimaal 12 weken, meetbare resultaten kunnen eerder niet behaald worden
* Prijs per persoon per training van 60 minuten
* Inclusief BTW

Ga de Uitdaging Aan! Stuur Een Bericht.

Silvia Hofman

Bel voor een afspraak of meer informatie.

WhatsApp heeft de voorkeur als er niet wordt opgenomen in verband met het geven van training.

×